Küçük yaştaki çocuğa cinsel istismara 29 yıl hapis

Bursa'da, arkadaş olduğu kadının küçük yaştaki kızını, cinsel istismar sonucu hamile bıraktığı iddia edilen kişi, 29 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Eylül 2012 12:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, ?cinsel istismar' suçundan 15 yıla kadar hapsi istenen tutuklu sanık C.Ç., son kez hakim karşısına çıktı. Son duruşmasında sessiz kalan C.Ç.'ye mahkeme heyeti, önce ?cinsel istismar' suçundan 8 yıl hapis cezası verdi. Ayrıca, mağdurenin annesi ile birlikte yaşadığı evde aile büyüğü konumunda nüfuzunu kötüye kullandığı için cezası 12 yıla çıkarıldı. Bunun yanında, küçük yaştaki mağdurenin ruh sağlığının bozulması, suçun çocuğa karşı, cebir ve şiddet kullanılarak birden fazla işlenmesi nedenini de göz önünde bulunduran mahkeme, sapığa 29 yıl hapis cezası verdi. Sanığa CMK tarafından tayin edilen avukatının ise cezanın fazla olduğu gerekçesiyle kararı temyiz edeceği öğrenildi.

?Annene müzik seti vereceğim? diyerek, 2007 yılında kendi evine götürdüğü 15 yaşındaki mağdure M.T.B.'yi taciz eden sapık C.Ç., daha sonra olayı kimseye anlatmaması için silah göstererek kendisini ölümle tehdit ettiği öğrenildi. Ardından mağdurenin annesi ile yakınlık kurup birlikte yaşamaya başlayan sanık C.Ç., bu süreçte küçük kıza 2 yıl boyunca defalarca cinsel istismarda bulundu.

Bu süre sonunda karnı şişmeye başlayan M.T.B., tecavüzcüsü C.Ç.'den bir çocuk dünyaya getirdi. Sanık C.Ç. ise mahkemedeki önceki duruşmalarında ise zorla bir şey yapmadığı ve yaşı küçük kızla rızası ile birlikte olduğu şeklinde kendini savunmuştu.

AİLE BOYU SAPIKLIK

Diğer yandan, küçük yaştaki çocuğa cinsel istismarda bulunup hamile bıraktığı için 29 yıl hapis cezasına çarptırılan kişinin kardeşinin de aynı suçtan yargılandığı öğrenildi. C.Ç.'nin kardeşi M.K.Ç.'nin de oğlunun kız arkadaşı 15 yaşındaki H.K. ve arkadaşının kızı 13 yaşındaki B.B.'ye 2 yıl tecavüz ettiği iddiasıyla yargılandığı davanın sürdüğü belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber