İnternet dolandırıcılarının telefon hilesi kebapçıyı mağdur etti

İnternet üzerinden kozmetik ürünleri sattığını söyleyen bir kişi, bir kebapçının iletişim adresini vererek çok sayıda vatandaşı dolandırdı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Eylül 2012 12:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kebap salonun sahibi İsmail Güneş, kendisine günde onlarca telefon geldiğini belirtti. Mağdur edildiğini anlatan Güneş, konuyla ilgili şikayette bulunacağını söyledi.

Alınan bilgiye göre, internet üzerinden başta kozmetik olmak üzere çeşitli ürünler pazarladığını söyleyen bir kişi, gelen siparişler için Bahçelievler Yenibosna'da bulunan İsmail Güneş'e ait kebap salonun iletişim adresini verdi. Ürünler için verilen hesaba para yatıran vatandaşlar, ürünler kendilerine ulaşmayınca söz konusu kebap salonunu aramaya başladı. Gün içinde onlarca telefona cevap vermek zorunda kalan Güneş, vatandaşlara dolandırıldıklarını anlatmakta da zorlandı.

Güneş, vatandaşların ?Neden ürünlerimiz gelmedi?? soruları karşısında çok şaşırdıklarını ifade etti. Vatandaşlara, ?Siz kebap siparişi mi verdiniz?? şeklinde cevap verdiğini anlatan Güneş, vatandaşlardan ?Hayır tüy dökücü krem siparişi verdik.? cevabını aldığını anlattı.

Vatandaşların bir çok hakaretine maruz kaldığını belirten Güneş, ?Yetkililerin bu duruma bir an önce müdahale etmesini istiyorum. Konuyu yargıya taşıyacağım ve sorumluların bulunmasını isteyeceğim.? dedi. Güneş, vatandaşlardan da internet üzerinden alışveriş yaparken dikkatli olmalarını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber