Kulalı bebekler yarıştı

Manisa'nın Kula ilçesinde, Beşibiryerde Kültür ve Turizm Festivali'nde gerçekleştirilen "fanatik Kulalı yürekler emekliyor" sloganı ile yapılan bebek yarışması ilgi gördü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Eylül 2012 18:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kula Belediyesi ile Kula Devlet Hastanesi Başhekimliği'nin Yüzüncü yıl Atatürk çay bahçesinde düzenlediği Bebek Emekleme Yarışması nefesleri kesti. Yarışmayı, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Musa Özgül, Belediye Başkanı Selim Aşkın, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili, Hastane Başhekimi Süleyman Aslanalp yarışmacı bebeklerin aileleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Çay bahçesinde

18 bebeğin yarıştığı yarışmada daha hayatlarının ilk ödüllerini alan bebeklerin aileleri, büyük sevinç ve mutluluk yaşadı. Heyecanlı yarışa başlayan bebekler, bitiş çizgisini geçmeleri ile birlikte sevinç artarak devam etti.

Yapılan yarışmalarda dereceye girenlere küçük altın ve çeşitli hediyeler verildi.

Yarışmada, birinciliği İsmail Buğra Battal, ikinci Zeynep Bera Aşkın, üçünü ise Fatma Zeynep Aşkın kazandı. Yarışmada 3. olan Fatma Zeynep Aşkın'ın aynı zamanda doğum günü olduğu öğrenildi.

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, festivalin son gününde son yarışmayı tamamladıklarını belirterek "Bizim geleceğimiz olan miniklerimizin yarışması ile sona eren festivalimizde en büyük ilgiyi gören Fanatik Kulalı Yürekler Yarışıyor yarışması idi. Buradan yarışmaya katılan miniklerimiz ve ailelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber