Güvenlik görevlisi, boşandığı eşini başından vurdu

Eskişehir'de 36 yaşındaki Yalçın E., 2 yıl önce boşandığı 2 çocuğunun annesi olan 28 yaşındaki Iraz E.'yi sokak ortasında tabancayla başından vurdu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 10 Eylül 2012 07:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zanlı Yalçın E. olay yerinden kaçarken, ağır yaralanan Iraz E. hastaneye kaldırıldı.

Olay saat 18.30 sıralarında Erenköy Mahallesi Yıldırım Caddesi ile Sevinç Caddesi'nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. ablası Ayşe Sönmez'in evinde düzenlenen mevlide katılan Iraz E., 71 Evler Mahallesi'ndeki evine gitmek için minibüs beklerken yanına gelen eski eşi Yalçın E. tarafından tabancayla ateş edilerek kafasından vuruldu.

Özel bir kuruluşta güvenlik görevlisi olarak çalışan Yalçın E. olay yerinden kaçtı. Kafasına aldığı kurşunla ağır yaralanan Iraz E. vatandaşların çağırdığı ambulansla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ameliyata alınan Iraz E.'nin durumunun ağır olduğu bildirildi.

BOŞANDIĞI EŞİNİN 2 YAKININI YARALADI

Polis, olay yerinden kaçan Yalçın E.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Yalçın E.'nin boşandıktan sonra Iraz E.'yi ve yakınlarını sürekli olarak tehdit ettiği, 2 yakınını öldürmeye teşebbüs ve yaralama suçundan 7 yıla yakın hapis cezasına çarptırıldığı, kararın temyize gönderildiği öğrenildi.

TEKRAR EVLENDİ

Eski eşi tarafından tabancayla kafasından vurulan Iraz E.'nin, 2 yıl önce şiddet gördüğünü öne sürdüğü Yalçın E.'den resmi olarak boşandığı ve bu evlilikten doğan 2 kız çocuğunun da Yalçın E'nin yanında kaldığı bildirildi. Iraz E.'nin 1 yıl önce de yeniden evlendiği belirtildi.

Olayın ardından Iraz E'nin yakınları, Yalçın E.'nin bir an önce yakalanmasını isteyerek, "Yalçın'ın yaraladığı Iraz hastanede yaşam savaşı veriyor. Yalçın dışarıda olduğu sürece bizim de hayatımız tehlikede. Bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmesini istiyoruz" dediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber