Ambulans otomobile çarptı: 7 yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne bağlı bir ambulansın otomobile çarpması sonucu 7 kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Eylül 2012 17:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır'dan Siverek ilçesine hasta getiren S.Ç. yönetimindeki 63 YP 892 plakalı ambulans, Siverek-Şanlıurfa kavşağında yeşil ışığın yanmasıyla harekete geçen 63 RA 874 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle, otomobil 20 metre sürüklendikten sonra durabildi.

Kaza sonrası otomobil içerisinde bulunan ve isimleri öğrenilemeyen 7 kişi yaralanırken, yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazaya karışan ambulansta bulunan hasta ise, başka bir ambulansla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olay yerine gelen polis ekipleri yolu trafiğe kapattı. Bu arada, otomobilin çekici ile çekilmesi sırasında araç alev alırken, yapılan müdahaleyle alevler söndürüldü. Kaza yerinde otomobilin çekilmesiyle birlikte yol trafiğe tekrar açılırken, ambulans şoförü S.Ç. de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber