Yozgat'a atanan 831 öğretmen göreve başladı

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı 40 bin öğretmen alımında Yozgat'a atanan 831 öğretmen görevine başladı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Eylül 2012 13:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bugün sabah itibariyle Yozgat'a gelen öğretmenler Yozgat Lisesi bahçesinde oluşturulan kayıt masalarında kayıtlarını yaparak görevine başlamış oldu.

Yozgat Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Yozgat Lisesi bahçesinde kayıt yaptıran öğretmenleri tek tek ziyaret ederek tebrik etti hayırlı olsun dileklerini iletti. İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, yaptığı açıklamada Yozgat'a yeni atanan öğretmenlerle il öğretmen açığının yüzde 95 tamamlandığını söyledi. Saim Kuş, "İlimize atanan genç öğretmenleri Yozgat'ta görmekten dolayı çok mutlu oldum. Milli eğitim adına en mutlu günümüz. Bugün itibariyle 831 öğretmenimiz fiilen göreve başlıyor. Yarın itibariyle pazar gününe kadar sürecek bir uyum seminerimiz var. İşte bugün öğretmenlerimizle beraberiz sevinçlerini paylaşıyoruz. Çünkü gerçekten hem ailelerinde hem kendilerinde bir gururla karışık bir heyecan var. Bu heyecanı istedik ki beraber paylaşalım. Sayı çok olduğu için de kendi büromuzda yani il milli eğitim binasında sıkıntı yaşatmama adına Yozgat Lisesi bahçesini tercih ettik. Hava biraz serin ama içlerinde ki sıcaklık onu eritecek durumda mutluyuz, gururluyuz inşallah bu ekip Yozgat'ın eğitimine ciddi katkılar sağlayacak diye bekliyoruz. Göreve başlayan öğretmenlerimizle ilimizde öğretmen açığını yüzde 95 oranında tamamlamış bulunmaktayız." dedi.

Göreve yeni başlayan öğretmenlerde çok mutlu olduklarını belirterek, "Atamamızın yapılmasını bekliyorduk. Yozgat'a atandık, Allaha şükür çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber