Elektrik telleri yer altına alınacak, cadde aydınlatılacak

Hazırlanan projeler uyarınca Çorlu şehir merkezinde muhtelif yerlerde elektrik tellerinin yer altına alınması ve yol aydınlatmalarının bulunmadığı bölgelere aydınlatma sistemlerinin kurulması için çalışmalarını sürdüren Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) ekipleri, çalışmalarını Dumlupınar Caddesinde sürdürüyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Eylül 2012 22:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

da yoğunlaşacak olması nedeniyle çalışmalarını bu bölgeye çeviren TREDAŞ ekipleri, yol aydınlatmaları ve elektrik hatlarının yer altına alınması için çalışma başlattı. Daha evvel Çetin Emeç Bulvarı`nın devamı olarak açılan yolda elektrik tellerinin yer altına alınması için çalışma yapan yüklenici firma ekipleri bu kez benzer çalışmayı Dumlupınar Caddesi`nde başlattı.

İçtaş İnşaat ve HK Enerji yüklenici firmaları tarafından TREDAŞ adına yürütülen çalışmalarda Dumlupınar Caddesinde yer alan orta kaldırımda iş makinelerinin de yardımıyla ekipler elektrik tellerinin yer altına alınmasını gerçekleştiriyor. Elektrik hatlarının yer altına alınmasının ardından ise ortak kaldırıma yol aydınlatmaları konularak caddenin aydınlatılacağı belirtildi.

Yüklenici firma İçtaş İnşaat ve alt yüklenici HK Enerji firmalarınca başlatılan çalışmalar kapsamında Çetin Emeç Bulvarının devamı olan bölümde elektrik tellerinin yer altına alınması için başlatılan çalışmaların Dumlupınar Caddesi`nde sürdürüldüğü, bu çalışmaların sona ermesinin ardından ise Çorlu`nun değişik bölgelerinde benzer çalışmaların yürütüleceği kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber