Gölbaşı'nda merkeze bağlanan köylerde asfaltlama çalışmaları hızlandı

Ankara Gölbaşı Belediyesi, köyden mahalle konumuna geçen yerleşim alanlarında soğuk asfalt çalışmalarına hızla devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2012 11:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Birinci etapta yollara serilen statik malzeme silindir ile yollar sıkıştırıldıktan sonra ikinci etapta zift ve mıcır dökme işlemine başlandı.

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 25 mahallede toplam 65 km uzunluğunda ve 5 metre genişliğinde soğuk asfalt çalışması yapacak. Asfalt ekipleri, soğuk asfalt için ilk etapta statik malzemeleri seriyor. Ekipler daha sonra aşama aşama mahallelerde soğuk asfalt çalışmalarına devam edecek. Soğuk asfalt çalışması kapsamında 3 mahallenin soğuk asfalt çalışması tamamlanırken diğer mahallelerin de hızla tamamlanacağı öğrenildi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı; soğuk asfalt çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek; asfaltsız hiçbir mahallenin kalmayacağını açıkladı. Başkan Odabaşı, ?Yeni mahallelerimize hizmette ayrım yapmayacağız. Kış aylarına kadar soğuk asfaltımızı tamamlayacağız.? dedi.

Bu arada Gölbaşı Belediyesi ekipleri, ilçeye bağlı Mahmatlıbahçe Mahallesi'nde çalışmalarını tamamladı. Mahallelerine yapılan hizmetlerden çok memnun olduklarını söyleyen Hasan Karakurt isimli vatandaş, yıllardır bekledikleri asfalta Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın sayesinde kavuştuklarını söyledi. Hasan Karakurt, ?Sağ olsun, Başkanımız Yakup Odabaşı mahallemizin en büyük sorununu çözdü. Kışın çamurlu yollardan kurtulduk, kendisine teşekkür ederiz.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber