Türkiye'deki çiçekçiler Balıkesir'de buluştu

Balıkesir'de çiçek sektörünün önde gelen ve sevilen iş yerlerinden Paşa Çiçek yenilenen konsepti ile hizmete açıldı. Sevil ve eşi Alkan Engin'in işlettiği Paşa Çiçek'in açılışı Türkiye'deki çiçekçi derneklerini de Balıkesir'de buluşturdu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2012 20:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Anafartalar Caddesi üzerindeki yenilenen iş yeri ile müşterilerine daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak için mağaza konseptini yenileyen Paşa Çiçek görkemli bir törenle açıldı. Açılışa Türkiye Çiçekçiler Federasyonu Kurucu Başkanı M. Emin Tok, Teleflor Uluslararası Çiçek Organizasyonu sahibi Eyüp Daşdan, İstanbul Çiçekçiler Derneği Başkanı Taştan Evcan, Ankara Çiçekçiler Derneği Başkanı M. Emin Yeşil, Balıkesir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Zekai Kafaoğlu, Paşa Çiçek'in işletmecisi Engin çiftinin gazeteci arkadaşları ile sevenleri ve müşterileri katıldı. Sevil ve Alkan Engin çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan, açılışa bizzat katılan, katılamayıp telefon, çiçek vs. ile sevinçlerini paylaşan herkese teşekkür etti.

Meslekte tam 15 yılını dolduran Paşa Çiçek'in sahibesi Sevil Engin, sektörde müşteri memnuniyeti odaklı, kaliteli hizmet vermenin çabasında olduklarını, sadece kaliteli hizmetin rekabetini benimsediklerini belirtirken, bu mutlu günlerine ortak olan tüm müşterileri ile eş ve dostlarına teşekkür etti. Okunan duaların ardından açılış kurdelesini ADSM Başhekimi Dt. Zekai Kafaoğlu ile federasyonun kurucu başkanı ve diğer çiçekçi derneklerinin başkanları, "Hayırlı olsun" dilekleriyle birlikte kesti. Açılışın ardından verilen kokteylde davetlilere çiğ köfte ile pasta ve meşrubat ikram edildi. İşlerini severek yaptıklarını belirten Sevil ve Alkan Engin çifti, "İşimiz insanları mutlu etmek, yaşamın tüm anlarında acısıyla tatlısıyla duygularını ifade etmelerine yardımcı olmak" diyerek gerek canlı gerek yapma çiçek siparişlerinde Balıkesir ile birlikte şehirler arası ve uluslar arası hizmet verdiklerini kaydetti. Açılış için Balıkesir'e gelen Türkiye Çiçekçiler Federasyonu Kurucu Başkanı M. Emin Tok ile İstanbul ve Ankara dernek başkanları da Engin çiftine yeni iş yerinde hayırlı ve bol kazanç dilediler. Çiçekçiler, açılış vesilesi ile Balıkesir'de bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber