Samsun, uyuşturucu tacirlerinin korkulu rüya gördüğü kent oldu

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Samsun İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Samsun'u uyuşturucu tacirlerinin korkulu rüyası bir kent haline getirdiklerini söyledi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2012 14:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Son 10 yılda aydınlatamadıkları faili meçhul cinayet kalmadığını ifade eden Çelik, yatırım yapmak isteyen iş adamlarını Samsun'a davet etti.

Birkaç gün içinde Samsun'dan ayrılıp yeni görev yeri olan Kocaeli'ye gidecek olan İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, 2.5 yıllık görev süresinde bir çok önemli başarıya imza attıklarını vurguladı. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü teşkilatının çok profesyonel, işine aşık uzman bir kadrosu bulunduğunu dile getiren Hulusi Çelik, faili meçhul cinayetlerin aydınlatılmasında, çete ve mafyaların çökertilmesinde ve okullarda uyuşturucu tacirleriyle mücadelede büyük mesafe katettiklerini söyledi.

Görevi geldiği günden itibaren Samsun'u iyi etüt etmeye çalıştığını hatırlatan İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, ?Suçlarla ilgili şehrin daha önceden kalma kötü bir şöhreti vardı. Bunun silinmesi için çeteciliğe, mafyacılığa müsaade etmedik. Bunlar çökertildiği gibi arkadaşlarımız bunları hakim önünde hesap verebilir hale getirdi. Suçlar varsa mahkemelerde yargılanmaya devam ediyorlar. Artık hangi ilçemize gidersek gidelim, oralarda yaşayan vatandaşlar, organize suç örgütlerinin kendilerine baskı yaptığıyla artık hiçbir şikayette bulunmuyor. Yarın yeniden ortaya çıkarsa tekrar işlem yapılır. Mevcutların üzerinde başlatılmış bir çalışma varsa da bu devam ettirilecektir.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber