Kuyucak'ta kaza; 1 ölü

Aydın'ın Kuyucak ilçesine bağlı Kurtuluş beldesi yakınlarında meydana gelen kazada bir kişi öldü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2012 17:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kazanın nasıl olduğunun tespiti için araştırma başlatan Jandarma ekipleri, kazada ölen şahsın üzerinden geçen araç sürücüsünün ifadesine göre zanlıyı arıyor.

Edinilen bilgiye göre kaza, gece yarısı 01.30 sıralarında meydana geldi. Kuyucak ilçesine bağlı Kurtuluş beldesi yakınlarında karayolunda bir ceset bulunduğunu ifade eden bir sürünün ihbarı ile olay yerine gelen Kuyucak İlçe Jandarma ekipleri, Denizli-Nazilli Karayolu Kurtuluş ve Gencelli köyü arasındaki yerde kaza ile ölmüş bir şahsı buldular. Yapılan araştırmada şahsın Sezer Kıvcı (35) olduğu öğrenilirken görgü tanıklarının ilk ifadesinde Muammer Sağbasan isimli 35 ZU 211 plakalı otomobil sürücüsünün karanlıkta bir şeyin üzerinden geçtikten sonra durmasıyla ortaya çıktığı belirtildi. Sağbasan'ın ifadesinde; ?Denizli istikametine giderken büyük bir şeyin üzerinden geçtiğimi fark ettim. Karanlıkta ne olduğunu anlamak için durduğumda diğer araçlarda benimle birlikte durdu. Yerdeki şeyin bir insan olduğunu ve ölü olduğunu gördük. Hemen jandarma ve 112 ekiplerini arayarak durumu bildirdik? dediği öğrenildi.

Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri karayolu kenarında plakasız bir motosiklet buldular. Yapılan araştırmada şahsın Sezer Kıvcı (35) olduğu öğrenildi. İlk bulgulara göre alkollü olduğu belirlenen ceset incelenmek üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Kazada ölen şahsın ne zaman ve nasıl öldüğünün belirlenmesi için karayolu üzerindeki güvenlik kameraları incelemeye alındı. Öte yandan kazada sürücü Muammer Sağbasan'ın mı yoksa başka birinin mi Sezer Kıvcı'ya çarptığı konusu için olay yeri ekipleri inceleme başlattığı öğrenilirken, olayla ilgili olarak yapılan soruşturma geniş çaplı sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber