KPSS sınav giriş yerleri belli oldu

Önlisans ve Ortaöğretim düzeyinde yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı 22-23 Eylül'de gerçekleştirilecek. Bu sabah yayınladığımız haberde, sınava çok kısa bir süre kaldığını, Ancak ÖSYM tarafından adayların sınav giriş yeri belgeleri ÖSYM Başkanlığı tarafından hala yayınlanmadığına dikkat çekmiştik. Sorun, saat 14:00 itibariyle çözülmüştür.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Eylül 2012 11:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
KPSS sınav giriş yerleri belli oldu

Sabah yayınladığımız haber sonrasında, adaylar ÖSYM'nin sınav giriş belgelerini yayınladığını belirten yorumları tarafımıza iletmiştir. Adaylara duyurulur.

BU SABAH YAYINLADIĞIMIZ HABER

ÖSYM Başkanlığı son birkaç yıldır adaylara sınava giriş için herhangi bir belge yollamamaktadır. Postada meydana gelen kaybolmalar ve gecikmeler nedeniyle bu uygulamaya son verilmiştir.

Yeni sistemde ise ÖSYM resmi internet sitesinde adayların sınava girecekleri yerler online ortamda yayınlanmaktadır. Adayların, şifreleri ile sisteme girerek sınav giriş yeri belgelerini yazdırmaları yeterlidir.

Ancak, giriş belgelerinin postayla gönderildiği zamanlarda sınav yerleri bir ay öncesinde belli olmakta ve adaylara gönderilmekteydi. Şuan ise sınava bir hafta kaldığı halde sınav yerleri belli olmamıştır. Zaten sınav stresiyle ve heyecanıyla huzursuz olan adaylar bir de bu belirsizlik yüzünden daha da huzursuz olmaktadır.

Üyelerimizin sesi olarak, sınav giriş yerlerinin bir an önce netleştirilmesini ÖSYM'den talep ediyoruz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber