Yildirim Belediyesi 272 kişiyi işe yerleştirdi

Yıldırım Belediyesi'nin sosyal dayanışma projeleri arasında yer alan İş Başvuru Masası vasıtasıyla eleman alan işverenler ödüllendirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2012 12:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Başkanı Özgen Keskin'in makamında ağırladığı işverenler, eleman ihtiyaçlarını öncelikle Yıldırım Belediyesi İş Başvuru Masası'ndan temin ettiklerini söyledi. İşverenlere hassasiyetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Keskin, ?Göreve geldiğimiz ilk günlerde kurulan Ak Hizmet Masaları'nda yer alan İş Başvuru Masası'ndan bugüne kadar binlerce işsizimizi işe yönlendirdik. Bu yılın ilk 6 ayında iş başvurusunda bulunan 1173 kişiden 272 kişi işe yerleşmiş. Bu bizim için önemli bir sayı. Diğer işverenlere de örnek olmasını arzu ediyoruz? diye konuştu.

Yıldırım Belediyesi ile Şabanözü Belediyesi arasında yapılan protokol ile ?İş Arayanlar Aranıyor? projesi kapsamında Yıldırım'dan Şabanözü'ne işçi gönderdiklerini belirten Keskin, ?Ne yazık ki işsizlik bütün dünyanın meselesi. İşsizliğin var olduğu ülkemizde vasıflı işçi bulmak zor olduğu gibi, bir de işsizlere iş beğendirme derdi var. Belediye olarak bizim gayemiz işveren ile iş arayanlar arasında köprü olmak? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber