Şehit polis memuru Kayan, son yolculuğuna uğurlandı/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2012 15:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesindeki kontrol noktasına teröristlerce düzenlenen saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Mahmut Kayan (33), memleketi Adıyaman´ın Tut ilçesinde toprağa verildi.

Şehit Kayan´ın cenazesi, bugün Tut Devlet Hastanesi morgundan alınarak Ayniye Mahallesi´ndeki baba ocağına götürüldü. Cenazenin getirilişi sırasında şehidin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Şehit Kayan için Ulu Camii'de cuma namazının kılınmasının ardından tören düzenlendi. Namazının kılınmasının ardından şehit Kayan´ın cenazesi meslektaşlarının omzunda ilçe mezarlığına kadar taşındı. Bu arada, cenazeye katılan vatandaşlar terör örgütü aleyhine slogan attı. Şehidin cenazesi ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Viranşehir´de 2 Eylül´de uygulama noktasında durdurulan araçta bulunan teröristlerden l´i ölü, diğeri de 1´i yaralı yakalanmış, olayda 2 polis memuru ve 1 uzman çavuş ise yaralanmıştı.

Törene, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çankal, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Garnizon Komutanı Albay Yusuf Yalçın, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, siyasi parti başkanları ile binlerce vatandaş katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber