Malatya'da caddeler rengarenk

Malatya Belediyesi tarafından dönüşüm çalışması çerçevesinde altyapı çalışmalarının tamamlanan caddelere yerleştirilen ışıklandırma sistemleri ile kentin rengarenk donatıldığı belirtildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2012 15:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konuyla ilgili belediyeden yapılan açıklamada, düzenleme çalışmaları tamamlanan 65 civarında cadde ve sokakta aynı zamanda dekoratif aydınlatma direklerinin de dikildiği belirtildi. Açıklamada, aydınlatma yapılan cadde ve sokakların daha güvenli ve güzel bir görünüme kavuştuğu kaydedildi.

Cadde ve sokak aydınlatma çalışmalarının yanı sıra bazı ana caddelerde ledli ışıklandırma çalışmalarının da yapıldığı belirtilerek, özellikle PTT Sokak, Söğütlü Camii çevresi ve Nasuhi Caddesi'nin çok güzel bir görünüme kavuştuğu ve buralarının ışıl ışıl olduğu vurgulandı.

Cadde ve sokak düzenleme çalışmaları kapsamında yapılan aydınlatma ve ışıklandırmaların yanı sıra çocuk ve dinlenme parklarının da yeniden ışıklandırıldığı kaydedilerek, şu ana kadar 40 adet çocuk ve dinlenme parkında aydınlatma çalışmalarının tamamlandığı açıklandı.

Malatya Belediyesi'nin gerçekleştirdiği cadde ve sokak düzenleme çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde yol, kaldırım ve peyzaj düzenlemelerinin yanı sıra yapılan aydınlatma ve ışıklandırmaların da vatandaşlar tarafından büyük beğeni ile karşılandığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber