BDP'li vekilin oğlu intihar etti/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2012 10:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık'ın 25 yaşındaki oğlu Sidar Sakık Ankara'da babasıyla birlikte yaşadığı 5. kattaki evlerinin balkonundan atlayarak intihar etti.

Yakın çevresinden elde edilen bilgilere göre Sidar Sakık Ankara'nın Dikmen semtinde babasıyla beraber yaşadığı 5. kattaki evinin balkonundan atlayarak yaşamına son verdi. Olayla ilgili gelen ilk bilgilerde ise Sidar Sakık'ın silahla vurularak öldürüldüğü öne sürülmüştü.

BAŞHEKİM: YÜKSEKTEN DÜŞME SONUCU ÖLÜM

Güven Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Ali Küçükbaş, Hürriyet'e, ?BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık'ın oğlu Sidar Sakık saat 04.15'te hastanemize getirildi. Yüksekten düşme sonucu oluşan travmaya bağlı olarak hastanemize getirildiğinde maalesef hayatını kaybetmişti. Savcılık, adli soruşturma başlattı. Savcılığın talimatı ile cenaze otopsi için Adli Tıp'a gönderildi? dedi.

BDP'DEN AÇIKLAMA: BALKONDAN ATLADI

BDP de bir açıklama yayınlayarak Sidar Sakık'ın intihar ettiğini belirtti. BDP'den yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Muş Milletvekilimiz Sayın Sırrı Sakık'ın oğlu, Sidar Sakık içine girdiği bir bunalım neticesinde bu sabah babasıyla birlikte yaşadığı evin balkonundan atlayarak yaşamını yitirmiştir.''

BDP'Lİ ÖNDER TWITTER'DAN 'İNTİHAR' DEDİ

BDP'li Sırrı Süreyya Önder de Twitter adresinden paylaştığı mesajında Sidar Sakık'ın intihar ettiğini yazdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber