Gelin ve damat kaza yaptı, ortalık savaş alanına döndü

Ataşehir'de, en mutlu günlerini ölümsüzleştirmek için Yıldız Parkı'na fotoğraf çektirmeye giden gelin ile damadın içinde bulunduğu klasik otomobil kaza yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2012 16:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kazaya içinde 1 dolar bulunan bahşiş zarfını almak isteyen bir kamyon şoförünün neden olduğu iddia edildi. Gelin ve damadın ayrılmasından sonra kazanın meydana geldiği E-5 karayolu savaş alanına döndü. Klasik otomobil sahipleri ile kazaya neden olduğu iddia edilen kamyon sürücüsünün yakınları, E-5'te bir birlerini öldüresiye dövdü. Tekme ve tokatların havada uçuştuğu kavgayı biber gazı sıkan polis ekipleri bile önleyemedi. Kavga anı kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, gelin arabası olan klasik otomobil sürücüsü Erdoğan Bilal, Erenköy'den gelin ve damadı alarak yola çıktı. İddialara göre; içinde 1 dolar bulunan bahşiş zarfını almak isteyen 34 FY 1536 plakalı kamyon sürücüsü Erkoç Arda, gelin arabasını sıkıştırmaya başladı. Kendisini sıkıştıran araçtan kaçmaya çalışan Bilal, E-5 Karayolu'na katıldıktan sonra da kamyonun tacizinden kurtulamadı. Bu sırada başka bir araçtan kaçmaya çalışan Bilal, direksiyon hakimiyetini kaybederek Artin Çankır yönetimindeki 34 A 6070 plakalı araçla çarpıştı. Üstü açık aracın içinde bulunan gelin ve damat, kısa süreli şok yaşadı.

Üzerlerindeki şoku atlatan gelin ve damat, klasik otomobilden inerek başka bir otomobile bindi. Sinirlenen gelin arabası sürücüsü Erdoğan Bilal, kamyon şoförü Erkoç Arda'ya tepki gösterdi. İsminin Bahadır olduğu öğrenilen damat bir süre tarafları sakinleştirmek için çalıştıktan sonra gelini de alarak olay yerinden ayrıldı. Gelinin yakınları da gördükleri manzara karşısında şoka girdi. Bir kadın sinirlerine hakim olamayarak gözyaşı döktü. Yakınları tarafından hemen başka bir araca konulan gelin ile damat, olay yerinden apar topar götürüldü.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar ise olay yerine polis çağırdı. Her dakika daha da sinirlenen Bilal, aracından inmeyen Erkoç Arda'ya fiziki müdahalede bulununca ortalık biranda gerildi. Erdoğan Bilal, çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirildikten sonra klasik otomobilin sahipleri de olay yerine geldi. Hasar gören otomobilin halini gören zanlılar ile kazaya neden olan kişiler arasında sözlü sataşma giderek büyüdü. Sözlü tartışma aniden kontrolden çıkarak kavgaya dönüştü. Kısa sürede ortalık savaş alanına döndü. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada birbirlerini yerlere yatıran tarafları polis ve vatandaşlar da ayıramadı. Kimin kime niye vurduğunun da aşılamadığı kavgayı biber gazı sıkan polis önlemeye çalıştı. Taraflar, karşılıklı birbirlerine tekmeler ve yumruklar savurdu. Kıyasıya kavga eden şahıslardan biri diğerine kafa atarak yere yatırdı. Üzerine çıktığı adamı tekmeleyen zanlı, bir süre sonra başka birine saldırdı. Takviye ekiplerin gelmesinden sonra şahıslar birbirlerini bıraktı. Kavgadan bir süre sonra bir araya gelen taraflar barıştı. Özür dileyen tarafların kavga etmeleri ve barışmaları kameralar tarafından kaydedildi.

Öte yandan, gelin arabasını kullanan Erdoğan Bilal, kamyon şoförünün kendisini sıkıştırdığını söyleyerek, ?Zarf için önümü kesmeye çalıştı. Zarftan çıkacak en fazla 1 dolar, 5 lira para. Fakat o uyarılarıma karşı durmadı. Sola çıktım yoluma devam etmek için. E-5'i yarım şerit kapattı, önümüzü kesti. Çift şeridi kapatarak yan bir şekilde durdu. Arkadan gelen araçlarda duramayarak bize çarptı. 1 dolar almak için bizi ölüme terk etti.? şeklinde konuştu.

Kaza yapan araçların yoldan çekilmesiyle, kilometrelerce uzayan trafik normale döndü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber