Başarılı öğrenciler yeni okullarına plaketle uğurlandı

Sivas'ın Gemerek ilçesine bağlı Yeniçubuk beldesinde faaliyet gösteren Selçuk Fen Dershanesi, Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'nda çeşitli illerdeki liselere yerleşme başarısı gösteren öğrencilerini törenle uğurladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2012 17:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gemerek Kaymakamlığı'nda düzenlenen törene Kaymakam Yusuf Özbey, Yeniçubuk Selçuk Fen Dershanesi Müdürü Hasan Korkut ve öğrenciler katıldı.

Öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan Kaymakam Yusuf Özbey, öğrencilere yeni okullarında ve hayatlarında başarılar diledi. Öğrencilere her türlü sıkıntılarında yanlarında olduğunu ve desteğini esirgemeyeceğini söyleyen Özbey, ?Sizlerin başarısı bizleri mutlu edecektir. Başarılı olmanız için gereken her türlü desteği vereceğiz.? dedi.

Yeniçubuk Selçuk Fen Dershanesi Müdürü Hasan Korkut ise ?Yıllardan beri Gemerek ve çevresinde eğitim hizmeti vermekteyiz. Bu yıl da öğrencilerimiz güzel bir başarı örneği sergileyerek, çeşitli liselere yerleştiler. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyor, yeni öğrenim hayatlarında başarılar diliyorum.? dedi.

Konuşmaların ardından başarılı öğrencilere plaketleri verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber