Ders başı yapan SBS mağduru, doktor olmak istiyor

Seviye Belirleme Sınavı'ndan (SBS) 497 puan almasına rağmen cevap kağıdı unutulduğu için sınavı iptal edilen Melike Şevval Çelik'e Fatih Eğitim Kurumları sahip çıktı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2012 12:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özel Beylikdüzü Fatih Fen Lisesi'nde ilk dersine başlayan Çelik, ortaöğretimi tamamladıktan sonra tıp fakültesinde okumak istiyor.

Türkiye'de yaklaşık 17 milyon öğrenci bugün yeni eğitim sezonuna ?merhaba' dedi. Eğitim reformu olarak nitelendirilen 4+4+4 eğitim sistemi de yeni sezon ile birlikte başlamış oldu. Özel okullar yeni sistemine kısa sürede ayak uydurdu. Fatih Eğitim Kurumları 66 aylık öğrenciler için ayrı bir bölüm oluşturdu. Minik öğrenciler yeni eğitim sezonunu bu bölümde karşıladı. Diğer sınıflarda ise eğitim sorunsuz şekilde devam ediyor. Öğrenciler yeni eğitim yılının ilk dersinde yeni arkadaşlarıyla tanışmanın heyecanını yaşadı. Veliler küçük çocukları ilk derslerinde yalnız bırakmadı. Bazı çocuklar sınıflara hemen adapte olurken; bazı öğrenciler için arkadaş ortamına uyum sağlamak kolay olmadı. Kimi öğrencilerin ağladığı gözlendi.

Yeni eğitim sezonuna ?merhaba' diyenlerden biri de sınav salonunda cevap kağıdı unutulduğu için sınavı iptal edilen Melike Şevval Çelik oldu. Çelik, eğitim hayatına kendisine sahip çıkan Fatih Eğitim Kurumları'nda devam edecek. Beylikdüzü Fatih Fen Lisesi'nde ilk dersine giren Çelik, yeni arkadaşlarıyla ve öğretmenleri ile tanıştı. Fen Lisesi'nde 4 yıl boyunca yüzde 100 burs olarak okuyacak Çelik, doktor olmak istediğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber