Başbakan Erdoğan'ın geçiş güzergahında bomba paniği

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Genel Merkezi'ne giderken kullandığı güzergah üzerine bırakılan şüpheli çanta, polisi alarma geçirdi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Eylül 2012 15:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fünye ile patlatılan çantadan giyim eşyası çıktı.

Mevlana Bulvarı Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali (AŞTİ) otobüs durağında unutulan şüpheli çantayı gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliği aldı. Karakol ekipleri, yayaları bölgeden uzaklaştırmak için yoğun çaba harcarken, trafik ekipleri de tek şeridini kapattığı Mevlana Bulvarı'nda sürücüleri yönlendirmeye çalıştı. Ancak, alınan önlemlere rağmen bir dolmuşun durağa yanaşıp yolcuları indirdiği görüldü.

Duruma hemen el koyan karakol ekipleri, yayaları duraktan uzaklaştırdı. Kısa bir süre sonra şüpheli çantanın olduğu yere gelen bomba uzmanları hemen çalışma başlattı. Özel kıyafetini giyen bomba uzmanı, şüpheli paketi inceledikten sonra pakete fünye yerleştirdi. Mevlana Bulvarı-Konya istikameti de trafiğe kapatıldı. Yaşananlardan habersiz olan sürücülerin ise araçlarından inip gelişmeleri izlediği görüldü.

Büyük gürültüyle patlayan şüpheli çantadan giyim eşyası çıktı. Araç ve yaya trafiğine kapatılan yol, uygulamanın ardından tekrar açıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber