Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nün alacağı 859 personel için sözlü sınava kalanlar

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Eylül 2012 18:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1) Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne bağlı ceza infaz kurumları ve denetimli serbestlik müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere alımı yapılacak 370 sosyolog, 248 psikolog, 221 sosyal çalışmacı, 10 diyetisyen, 4 gıda mühendisi, 3 ziraat mühendisi, 1 elektrik mühendisi, 1 makina mühendisi ve 1 veteriner kadrosu için 03.09.2012 - 12.09.2012 tarihleri arasında Cumhuriyet Başsavcılıkları Bilgi İşlem Bürolarına yapılan başvurular sonucu sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylara dair listeler ektedir.

2) Sözlü sınav 01.10.2012 Pazartesi günü saat 09:00'da, Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri Personeli Ankara Eğitim Merkezi Müdürlüğünde (Keçiören/Ankara) başlayacaktır. Sözlü sınava girecek adayların isimleri ve sözlü sınava girecekleri tarihler ekli listelerde belirtilmiştir. Sınavlar belirtilen tarihlerde saat 09:00'da başlayacaktır.

3) Sözlü sınava çağırılan adayların belirtilen yer ve saatte;

a) Resimli bir kimlik belgesi,

b) Öğrenim durumlarını gösteren belgenin aslı veya noter onaylı sureti ya da ilgili öğretim kurumunca verilen onaylı örneği,

c) Merkezi sınav sonuç belgesinin çıktısı,

d) Özgeçmiş,

ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

4) Sözlü sınav, Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 8'inci maddesi gereğince oluşturulan sınav kurulu tarafından yapılacaktır.

Sözlü sınav;

a) İlgilinin atanacağı kadronun gerektirdiği mesleki bilgi 40,

b) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi 20,

c) Genel kültür 20,

d) Bir konuyu kavrama ve ifade yeteneği 20 puan, olmak üzere toplam 100 puan üzerinden değerlendirilecektir.

İlgilinin atanacağı kadronun gerektirdiği mesleki bilgi tespit edilirken; atanacağı kadronun gerektirdiği teknik bilgiye ilişkin konuların bir veya birkaçından soru sorulacaktır.

Adayların sözlü sınavda başarılı sayılabilmesi için 100 tam puan üzerinden en az 70 puan almaları gerekmektedir.

5) Nihai başarı listesi, adayların merkezi sınav ve sözlü sınavda aldıkları puanların aritmetik ortalamasına göre en yüksek puandan başlanmak üzere oluşturulacak, son sıradaki aday ile aynı puana sahip olan adaylar da başarılı sayılacaklardır. Nihai başarı listesi www.cte.adalet.gov.tr ve www.adalet.gov.tr internet adreslerinde ilân edilecek, ayrıca ilgililere tebligat yapılmayacaktır.

EKLER :

Ek 1 ? Sosyolog Adayları
Ek 2 ? Psikolog Adayları
Ek 3 ? Sosyal Çalışmacı Adayları
Ek 4 ? Diyetisyen Adayları
Ek 5 ? Gıda Mühendisi Adayları
Ek 6 ? Ziraat Mühendisi Adayları
Ek 7 ? Elektrik Mühendisi Adayları
Ek 8 ? Makina Mühendisi Adayları
Ek 9 ? Veteriner Adayları

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber