Şehitlerimizi uğurluyoruz

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2012 13:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari-Çukurca karayolunda 15 Eylül'de askeri birliğin geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Onbaşı Erhan Bulut'un cenazesi, baba evinde helallik alınmasının ardından cenaze töreninin yapılacağı Ataköy 5. Kısım Camisi'ne götürüldü.

Şehidin ailesinin yaşadığı Bahçelievler Hürriyet Mahallesi'ndeki evin önünde yakınları ve çok sayıda vatandaş, yağmura rağmen sabahın erken saatlerinden itibaren cenazenin gelmesini bekledi.

Evin önünde bekleyen bazı vatandaşları, Bahçelievler Kaymakamı Şevket Cinbir sakinleştirmeye çalıştı. Bazı vatandaşların slogan atarak, alkış tutması üzerine şehit yakınları, ''Şov istemiyoruz'' diyerek tepki gösterdi.

Bu arada şehit Onbaşı Erhan Bulut'un babası Cevdet Bulut, oğlunun yaka fotoğrafını yüzüne sürerek ağladı.

Şehit Bulut'un cenazesinin, polis eskortu ve askeri araçlar eşliğinde baba evine getirildiği sırada, vatandaşlar tekbir getirdi.

Şehidin babası Cevdet ve kardeşi Emrah Bulut, cenaze aracında bulunan şehidin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak ağladı.

Şehit Erhan Bulut'un cenazesini taşıyan araç, helallik alınmasının ardından cenaze töreninin yapılacağı Ataköy 5. Kısım Camisi'ne hareket etti. Bu sırada şehidin kardeşi Emrah Bulut, önüne geçtiği cenaze aracına ellerini koyarak, aracın gitmesini engellemeye çalıştı.

Şehidin evininin balkonuna ve sokaktaki evlere Türk bayrağı ile cadde girişine fonunda Türk bayrağının yer aldığı Bulut'un fotoğrafının bulunduğu büyük boy afiş asıldığı görüldü. Şehidin evinin yakınlarında da bir ambulans bekletildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber