Kılıçaslan, Amerika'ya basketbolcu transfer etti

Kayseri Özel Kılıçaslan Liseleri basketbol takımı oyuncularından Gürel Ahmet Kütükçü, basketbol hayatına Washington'da bulunan Oak Hill Academy'de devam edecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2012 16:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

3 sezon önce Beşiktaş'ın alt yapısından Kayseri'ye gelen Kütükçü 2.05'lik boyu ve basketbol zekasıyla okul takımına büyük katkılar sağlayarak okulun gururu olmuştu.

Oak Hill Academy gözlemcisi tarafından daha önce bir maçı izlenen Gürel Ahmet Kütükçü'nün maç CD'leri Basketbol Koçu Murat Akça tarafından Washington'a gönderildi. Geçtiğimiz günlerde Amerika'ya davet edilen Kütükçü bir hafta devam eden deneme sürecini başarıyla geçerek Oak Hill Acedemiy'e imza attı. Hem öğrenim hem de basketbol hayatına Amerika'da devam edecek olmasının kendisini oldukça mutlu ettiğini dile getiren Kütükçü, amacının Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ederek gelecekte Türk Milli Takımına hizmet etmek olduğunu ifade etti. Gerçek kişiliğini Kılıçaslan'da bulduğunu da vurgulayan Kütükçü, ?Beni bu günlere getiren öğretmenlerime, teknik kadroma ve takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.? şeklinde konuştu.

Okul Müdürü Salih Öngül de, ?Mükemmellik ve başarı odaklı bir okul olan ve basketbol altyapısının gücüyle bilinen Oak Hill Acedemiy'yi Öğrencimiz Gürel Ahmet'in basketbol geleceği adına bir fırsat olarak gördük. Bu yüzden takımımızdan ayrılmasına müsaade ettik. Transferiyle ilgili son sözü yine bize bırakan Kütükçü'yü yetiştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber