Çorum Emniyeti'nde devir teslim töreni

Emniyet Müdürleri Kararnamesi Çorum Emniyet Müdürlüğü görevinden merkeze atanan Necmettin Emre, görevini Halil İbrahim Doğan'a devretti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Eylül 2012 12:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene kurum müdürlerinin yanı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Necmettin Emre, Çorum'dan kendisine hoş bir sada kaldığını ifade etti. Her kesimden insanla iç içe bir görev yürüttüğünü ve sürekli vicdan muhasebesi yaptığını belirten Emre ''Ben 3 yıllık görev sürem boyunca elimden geldiği kadar her konuda hassas olmaya çalıştım. Çorum'u bu kadar çok seveceğimi ilk başlarda gerçekten tahmin etmemiştim. Ama buradan bana hoş bir sada kaldı. Çorum'un asayişini, güvenliğini layıkıyla yerine getirmeye çalıştık. Böyle bir ayrılık varsa kaderimizde bize düşen şey teslimiyettir. Hakkımızda hayırlı olan budur.'' dedi.

Bitlis Emniyet Müdürlüğü görevinden Çorum Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Halil İbrahim Doğan ise Çorum'un huzurlu bir kent olduğunu, kentte güzel çalışmaları daha ileri taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını aktardı. Necmettin Emre'nin görevini başarılı bir şekilde yaptığını belirten Doğan, zaman zaman Emre'nin tecrübelerinden yararlanacaklarını ifade etti.

Çorum'un asayişinde büyük rol oynayan Necmettin Emre, konuşmaların ardından kendisini yolcu etmeye gelenlerle tek tek vedalaştı. Emre'nin hüzünlü olduğu gözlenirken, bazı vatandaşlar da gözyaşlarını tutamadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber