Toki konutlarındaki hırsızlıklar çalışanları bıktırdı

Edirne'nin Keşan ilçesinde 2011 yılında Roman vatandaşlar için yapımına başlanan 736 adet TOKİ Konutlarında yaşanan hırsızlık olayları, şantiye sorumlularını bıktırdı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2012 21:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TOKİ Keşan Yoksul Konutları Şantiye Şefi İnşaat Mühendisi Burhanettin Açıkel, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı'ya ve Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Feryaz Yüksel'e, bölgede yapımına devam eden 16 derslik okul inşaatında yaptığı incelemeler sırasında hırsızlık olaylarında yakındı.

Açıkel, hırsızların inşaatlarda çalışan işçilerin kaldığı koğuşlara kadar girmeye başladığını belirterek, mağdur olduklarını söyledi. Burhanettin Açıkel, hemen hemen her gün bir hırsızlık olayı ile karşılaştıklarını, ve bir çok malzemelerinin çeşitli kişiler tarafından çalındığını iddia etti.

Yapımı süren TOKİ konutlarında, 2011 yılının Aralık ayında meydana gelen hırsızlık olayında, inşaat şantiyesinin girişine, güvenlik görevlileri tarafından bekçi köpeği konuldu. Kangal cinsi olan bu köpek, kısa süre sonra kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındı. Bu hırsızlık olayı ise hem şantiye yetkililerinde, hem inşaat işçilerinde hemde İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde şaşkınlıkla karşılanmıştı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber