Kağıthane'de bir otomobil takla attı: 3 yaralı

Kağıthane'de bir aracın sıkıştırması sonucu takla atan otomobil, karşı şeride geçerek durabildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Eylül 2012 13:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kazada 3 kişi yaralanırken, araç içerisinde sıkışan yaralı kadın çevredeki bir inşaatta çalışan işçiler tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde Cendere Caddesi üzerinde seyir eden Murat Boğaz yönetimindeki 34 HH 6618 plakalı otomobil, iddiaya göre başka bir otomobilin sıkıştırması ve arkadan çarpması sonucu taklalar atarak karşı şeride geçti. Otomobil karşı şeritte güçlükle dururken, çarpan sürücü olay yerinden kaçtı. Kazada Murat Boğaz ve Ayşe Yanaklı hafif şekilde yaralanırken, Gülay Boğaz ise araç içerisinde sıkıştı.

Bir inşaatta çalışan işçiler kazayı görerek yaralıların yardımına koştu. İşçilerin ve vatandaşların yardımıyla araçta sıkışan Gülay Boğaz çıkartıldı. Yaralılardan Gülay Boğaz ve Murat Boğaz Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ayşe Yanaklı ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Görgü tanıkları, bir aracın takla atan otomobile arkadan çarptığını belirterek, ?Kaza yapan araç hızlıydı, çarpmanın etkisiyle takla atarak karşı şeride geçti. Diğer araçlar da son anda durabildi. Çarpan araç kaçtı? dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, her yerde kazaya sebebiyet veren otomobili arıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber