Kaymakam Yönden'den kaçak çay uyarısı

Hatay'ın Erzin ilçesi Kaymakamı İskender Yönden, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan aldığı destekle çay ocağı açan vatandaştan kaçak çay kullanmamasını istedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Eylül 2012 19:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ülkeye kaçak yollarla giren her türlü malzemenin ülke ekonomisine ciddi zararlar verdiğini vurgulayan Yönden, vatandaşlardan bu konuya duyarlılık göstermelerini istedi.

Erzin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, hayata geçirilen proje kapsamında iş kuracak ihtiyaç sahiplerine ilk iki yıl ödemesiz, 6 yıl sonra taksitle ödeme şartıyla mali destek veriyor. Bu kapsamda Erzin Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, çay ocağı açmak için başvuran bulunan Hasan Cüceler'e kredi yardımında bulundu. İşyeri açması için 4 bin lira yardım alan Hasan Cüceler bu parayla çay ocağı açarak iş yeri sahibi oldu. Çay ocağının açılışına katılan Kaymakam İskender Yönden, iş yeri sahibi Hasan Cüceler'e kaçak çay satmaması konusunda uyarıda bulundu.

Kendisine ikram edilen çayın kaçak çay olup olmadığını soran Kaymakam Yönden, çayın yerli çay olduğunu öğrenince memnuniyetini dile getirdi. Esnaf ve vatandaşlara uyaran Kaymakam Yönden, ülkeye kaçak yolarla giren her türlü malzemenin ülke ekonomisine ciddi zarar verdiğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber