Başbakan Yardımcısı Bozdağ toplu nikah töreninde şahitlik yaptı

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat Belediyesi tarafından 20 çift için düzenlenen toplu nikah töreninde şahitlik yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Eylül 2012 17:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şahin Tepesi Seyir Terası Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen toplu nikâh töreni öncesinde konuşan Bozdağ, içinde bulundukları tesislerin yapımında emeği geçen hayırsever işadamı Bilal Şahin ve Belediye Başkanı Yusuf Başer'e teşekkür etti.

"Bugün ikinci bir mutluluğumuz da gençlerimizin toplu nikâhının burada kıyılacak olmasıdır." diyen Bozdağ, "Ben nikâhların hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Gençlerimizin birlikte ihtiyar, birlikte bahtiyar olmalarını diliyorum. İnşallah hayırla atacakları aile birlikteliği iki cihan saadetini tesis edecek şekilde devam etmesini diliyorum." dedi.

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı ve Belediye Başkanı Yusuf Başer de yaptıkları konuşmada toplu olarak kıyılan nikâhların çiftlere ve ailelerine hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardında toplu olarak nikâhlar kıyılırken, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, milletvekilleri Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, hayırsever işadamı Bilal Şahin, nikâhı kıyılan 20 çifte şahitlik yaptı.

Toplu nikâh törenine evlenen çiftlerin yakınları ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber