Sabah Eğitim Hizmetleri, 125 kişilik kız öğrenci yurdunun temelini attı

Akşehir'de faaliyet gösteren Sabah Eğitim Hizmetleri tarafından, 125 kişi kapasiteli kız öğrenci yurdunun temeli törenle atıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Eylül 2012 18:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Akşehir'de eğitim ve öğetim faaliyetleri gösteren Sabah Eğitim Kurumları'nın, 2012-2013 eğitim öğretim sezonuna yetiştirilmek üzere planladığı 125 kişilik kız yurdu inşaatının temel atma törenine çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, Akşehir'de son yıllarda üniversitenin öğrenci sayısının artması ile birlikte ciddi barınma sorunu ortaya çıktığını söyledi. Başkan Oğul, öğrencilerin mağdur olmamaları için böyle bir çalışmayı başlatan Sabah Eğitim Hizmetleri'ne teşekkür etti.

Ayrıca, Sabah Eğitim Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Samancı, temel atma törenine maddi manevi katkılarından dolayı katılımcılara teşekkür etti. Samancı, yurt projesinin kısa sürede faaliyete geçirilmesine katkı sağlayan Makasçı İnşaat'a, Akşehir Belediyesi'ne ve maddi manevi katkı sağlayan Akşehirli iş adamlarına minnet ve şükranlarını iletti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber