'Melih Gökçek'in oğulları öldüresiye dövdü'

Haber Giriş : 16 Eylül 2005 08:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in 2 oğlunun, gazeteci Sirer Doğan ile eşi ve avukatlık yapan 2 oğlunu öldüresiye dövdükleri öne sürüldü.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğulları Ahmet ve Osman Gökçek'in, bir grup adamıyla trafikte tartıştıkları gazeteci Sirer Doğan (50), eşi Gülüşen Doğan (48) ile avukatlık yapan oğulları Kaan ve Mete Doğan'ı öldüresiye dövdükleri öne sürüldü. TRT'nin Sivas Temsilcisi olarak görev yapan Sirer Doğan ve eşi, İbni Sina Hastanesi'nde, avukatlık yapan iki oğlu ise Hacettepe Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Doğan ailesine 'hayati tehlikelerinin bulunduğu'na dair rapor verildi.

YOLDA DEHŞET
Doğan ailesinin anlatımına göre, olay önceki gece 22.30 sularında oldu. Sirer Doğan, eşiyle birlikte Ankara'da avukatlık yapan iki oğlunu ziyarete geldi. Gece Armada'dan çıkan Doğan ailesi, evlerine doğru otomobilleriyle giderken, BMWmarka bir otomobilde bulunan gençlerle trafik yüzünden tartışma yaşadı. BMW otomobilde siren bulunduğu için tartışma sırasında Sirer Doğan, sonradan Gökçek'in oğlu olduğunu öğrendiği gençlerin fotoğrafını çekti. Buna sinirlenen Gökçek'in oğlu, cep telefonuyla yardım istedi. Bir süre sonra iki otomobille gelen 8 kişi Sirer Doğan ve ailesinin bulunduğu otomobilin önünü kesti. İddialara göre, gelenlerden biri Melih Gökçek'in diğer oğlu ile adamlarıydı. Sirer Doğan ve ailesi, sallama bıçağı, sopalarla feci şekilde dövüldüler. Silah da sıkıldığı öne sürülen kavgada Sirer Doğan, saldırganları fotoğraflamayı başardı. Bunun üzerine saldırganlar makineyi gasp etmek için Doğan'ı yerde sürükledi. Mete Doğan'ın eli bıçakla yaralandı. Ankara BarosuBaşkanı Ahsen Coşar, yaralı avukatlar Mete ve Kaan Doğan'ı hastanede ziyaret etti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Değerlendirilecek bir şey yok" demekle yetindi. Bu arada Gökçek'in oğulları da Özel Güven Hastanesi'ne yattı. Hastane sahibi Dr. Ahmet Küçükel, SABAH'ın sorusu üzerine, Ahmet ve Osman Gökçek'in 'bilinçleri kapalı halde' 00:30'da hastaneye getirildiklerini söyledi. Küçükel, Ahmet Gökçek'in hayati tehlikesinin bulunduğunu belirterek, "Beyin kanaması riskine karşı müşahade altında tutuyoruz" dedi. Sirer Doğan ise, "Gökçek'in oğullarına bir şey olmadı ki, bizleri öldüresiye dövdükten sonra gözaltına alınmamak ve tutuklanmaktan kurtulmak için özel hastaneye yattılar. Kendilerinden davacıyım" iddiasında bulundu.

sabah

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber