Toroslar Belediyesi şehitler için mevlit okuttu

Mersin'in merkez Toroslar Belediyesi'nce, son günlerde yurdun değişik bölgelerinde terör sebebiyle şehit düşen güvenlik görevlileri için mevlit okutuldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Eylül 2012 20:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Akbelen Mahallesi'ndeki Hz. Hamza Camii'nde gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif'e, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Belediye Meclis üyeleri, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Camiyi dolduran vatandaşlar şehitler için okunan dualara iştirak etti. Programının ardından Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, vatandaşlara irmik helvası ikramında bulundu.

Belediye Başkanı Hamit Tuna, yaptığı konuşmada, vatan uğruna canlarını seve seve feda eden şehitleri unutmadıklarını ve unutmayacaklarını belirtti. Şehitlerin anısına düzenlenen mevlit programına katılan herkese teşekkür eden Başkan Tuna, "Türk milleti olarak birlikte ve beraber olduğumuzu asırlardır gösterdik ve bundan sonrada göstermeye devam edeceğiz. Vatan sathını korumak adına şehit olan güvenlik güçlerimizin anısına bir Mevlid-i Şerif programı düzenledik. Programımıza katkıda bulunan İlçe Müftülüğümüze teşekkür ediyorum." dedi.

Hakkâri'nin Çukurca ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada genç yaşta şehit olan Uzman Onbaşı Hayrullah Engizek'i son yolculuğuna uğurladıklarını hatırlatan Tuna, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk milletine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. İç ve dış mihrapların desteğiyle bizi içimizde bölmeye çalışanlara inat Türk milleti olarak bir ve beraber olduğumuzu asırlardır gösterdik ve bundan sonrada göstermeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber