Antalya'da fuhuş operasyonu

Antalya'da yabancı uyruklu iki kadını erkeklere pazarladığı iddia edilen 1'i kadın 2 kişi polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Eylül 2012 22:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gecelik 1000'er TL karşılığında fuhuş yapacakları öne sürülen iki kadın ile erkek müşteri de gözaltına alındı.

Olay Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerine gelen bir ihbarla ortaya çıktı. İhbarı değerlendiren polis, yabancı uyruklu kadınları erkeklere pazarladığı iddia edilen 1'i kadın 2 kişiyi takibe aldı. 51 yaşındaki Gürcistan uyruklu Nari Ş. ile 38 yaşındaki Bahri S.'yi izlemeye alan polis iki şüpheliyi Lara bölgesindeki 5 yıldızlı bir otelin otoparkında bir erkek müşteriyle pazarlık yaparken yakaladı. Otomobilde bulunan Caroline B. ve Diana L. ile fuhuş için anlaştığı iddia edilen erkek müşteri de gözaltına alındı. Şüpheliler sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

İsmi açıklanmayan müşteri gecelik 1000'er TL karşılığında iki kadın için anlaşma yaptığını söyledi. Müşteri ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, sağlık kontrolünden geçirilen kadınlar Caroline B. ve Diana L. tercüman eşliğinde ifadeleri alındıktan sonra, ülkelerine gönderilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü misafirhanesine yerleştirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülürken, kadınları erkeklere pazarladığı iddia edilen Nari Ş. ve Bahri S.'nin fuhşa aracılık ve yer temin etmek suçlarından adliyeye çıkarılacağı açıklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber