Cizre'de polisle tartışan bir kişi gözaltına alındı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde polisin durdurduğu motosiklet üzerindeki iki kişi motosikletini bırakıp kaçarken, polisle tartışan bir kişi ise gözaltına alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Eylül 2012 13:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cizre'de eski dört yol kavşağında devriye gezen İlçe Emniyet Müdürlüğü çocuk bürosu ekipleri yol üzerinde seyir halinde olan ve durumundan şüphelendiği bir motosikleti durdurup kimlik kontrolü yapmak istedi. Motosiklet üzerinde bulunan iki genç polisle tartışınca polisle gençler arasında kısa süreli bir arbede yaşandı. Yaşanan arbede sırasında gençlerden biri motosikleti alıp olay yerinden kaçmak istedi ancak motosikleti alan kişi fazla uzaklaşamadan polis yetişti. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında gençler ve polisler arasında yaşanan arbede sırasında motosiklet üzerinde bulunan iki kişi yaşanan arbededen faydalanarak polisin elinden kaçarken, arbede sırasında polisle tartışan ve kimliği belirlenemeyen bir kişi ise gözaltına alındı.

Gençlerin polise yakalanmamak için caddede bıraktığı motosiklet ise sivil bir polis tarafından emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber