Selçuk Ural'dan Berkant için sanat camiasına ?vefasızlık' sitemi

Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören Sanatçı Berkant Akgürgen'in (74) hayatını kaybetmesi, ailesi ve arkadaşlarını yasa boğdu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2012 15:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ünlü sanatçının ailesini ziyaret eden Sanatçı Selçuk Ural sanat camiasına, hayattayken Berkant'la ilgilenmedikleri için sitemde bulundu.

Sanatçı Berkant'ın eşi Engin, oğulları Övgü ve Öykü, doktorları Prof. Dr. Birgün Sönmez, Dr. Deniz Şener ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül bir basın toplantısı yaptı.

Hastanenin Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez, ünlü sanatçıya hayattayken az sayıda ziyaretçinin geldiğini söyleyerek, topluma mal olmuş bir kişiye vefasızlık yapıldığını aktardı. Hastalığın tedavi edilemeyecek durumda olduğunu belirten Sönmez, ?Tüm müzik dünyasına baş sağlığı diliyorum. Ben sanat camiasına bir mesaj göndermiştim. Ailenin çok sıkıntılı durumda olduğunu söyledim. Berkant son günlerini yaşıyordu. Sonra Levent Camii'ne gelip çok ağlıyorlar. Önceden gelip görsünler dedim.? diye konuştu.

SON SÖZÜ ?SENİ SEVİYORUM' OLDU

Tüm doktorlara teşekkür eden Berkant'ın eşi Engin Akgürgen de, ?Vedalaşma imkanım oldu. Bana 'seni seviyorum' dedi. Ve yoğun bakıma girdi. 39 yıldır beraberdik. Şu anda ayakta zor duruyorum." ifadelerini kullandı.

Sanatçı Berkant'a yeteri kadar ilgi gösterilmediğini söyleyen Selçuk Ural ise ?Ben iki aydır basını ayağa kaldırdım. Gereken ilgi gösterilmedi. Bu çok ağırıma gitti. Buradan Sezen Aksu ve Adnan Şenses ağabeyime çok teşekkür ediyorum. Bir konser yapıp, Berkantımızı anacağız. Kendisi bu mesleğin çınarlarındandı. Nur içinde yatsın. Tekrar söylüyorum. Sezen aksu ve Adnan Şenses'e teşekkür ediyorum. Başka teşekkür edeceğim kimse yok.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber