Din Görevlileri Haftası'nda kan bağışı kampanyası düzenlendi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2012 19:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ereğli Müftülüğü tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında Abdi İpekçi Sergi Salonu'nda kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kızılay Kan Merkezi işbirliği ile düzenlenen kan bağışına Ereğli halkı ve müftülük görevlileri yoğun ilgi gösterdi.

Kan bağışı kampanyası ile ilgili bir açıklama yapan Ereğli Müftüsü Mustafa Erkan, kan bağışlarının can kurtardığını ve kendilerinin de Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda kan bağışı kampanyası ile Kızılay Kan Merkezi'ne destek vermek istediklerini söyledi. Müftü Erkan, ?Her sene düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında bugün burada kan bağışı kampanyası düzenledik. Kampanyamıza katılım oldukça yoğun oldu. Amacımız bir ünite kanın bir can kurtardığı düşüncesiyle Kızılay Kan Merkezi görevlilerine destek vermektir.? dedi.

Ereğli Kızılay Kan Merkezi Şube Başkanı Yusuf Oktay da Ereğli Müftüsü Mustafa Erkan ve din görevlilerine kan bağışı kampanyası düzenleyerek Kızılay'a destek verdikleri için teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber