Domaniç Meslek Yüksek Okulu'na 2 yeni bölüm açıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Meslek Yüksek Okulu'na (MYO) 2012-2013 eğitim öğretim yılında 2 yeni bölüm açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2012 19:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Domaniç MYO Müdürü Doç.Dr.Ali Fuat Arıcı, Domaniç Meslek Yüksek Okulu 2012-2013 eğitim öğretim yılı güz döneminde eğitimine başlanmak üzere büro yönetimi ve yönetici asistanlığı ile bilgi yönetimi programları açıldığını bildirdi. Doç.Dr. Ali Fuar Arıcı, ek yerleştirmelerde öğrenci alımına başlanacak olan programlarla birlikte Domaniç MYO'da öğrenci sayısının 530'a çıkmasının hedeflendiğini belirterek şunları söyledi: "Büro yönetimi ve yönetici asistanlığı programına 40 normal öğretim ve 40 ikinci öğretim olmak üzere toplam 80 öğrenci, bilgi yönetimi programına 40 normal öğretim ve 40 ikinci öğretim olmak üzere toplam 80 öğrenci ve mevcut olan diğer programlarımızın boş kontenjanlarına da öğrencinin gelmesi ile birlikte mevcut öğrenci sayımızın 320 den 530 a çıkması bekleniyor."

Ek yerleştirmelerde öğrenci alınacağını ve programların güncel ve ülkenin ihtiyaç duyduğu alanlarda olduğunu kaydeden Doç.Dr. Arıcı, ek yerleştirmelerde öğrencileri Domaniç MYO'nun bu bölümlerini tercih etmeye davet etti. Arıcı, "Yeni bölümlerin açılmasında bizleri destekleyen ve teşvik eden başta Rektörümüz Prof.Dr.Ahmet Karaaslan olmak üzere katkısı olan herkese ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Domaniç halkı her zaman olduğu gibi sıcak ilgisini öğrencilerimize gösterecektir.? ifadesini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber