Uşak'taki vidanjör tartışması yeniden alevlendi

Uşak Belediyesi"ne ait bir vidanjörün geçtiğimiz Temmuz ayında Mesudiye yolu üzerindeki dereye atık boşaltmasının ardından başlayan tartışmalar, vidanjör şoförüne 3 yevmiyelik ceza verildiği iddiasıyla yeniden alevlendi."

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2012 20:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olta Balıkçılığı Federasyonu (OBAF) Başkanı İsmail Atalay, vidanjör şoförüne verilen cezanın kendilerini haklı çıkardığını ifade ederek "Bu ceza ile Uşak Belediyesi kendi açıklamasını yalanlamıştır" dedi. Uşak Belediyesi'ne ait bir vidanjör geçtiğimiz Temmuz ayında Mesudiye yolu üzerindeki dereye atık boşaltırken görülmüştü. Olay esnasında yoldan geçen gazeteciler ve OBAF üyeleri vidanjör görevlilerini uyarmıştı. Olaydan sonra ise yapılan haberleri belediye resmi sitesinden yalanlamıştı. Vidanjörün atık boşattığını şahitlik ederek görevlileri uyaran OBAF Başkanı İsmail Atalay ise Belediye Başkanı Ali Erdoğan imzalı açıklamanın gerçeği yansıtmadığını savunmuştu. Yaşanan bu tartışmaların ardından dün bazı yerel internet haber sitelerinde olayla ilgili olarak vidanjör şoförüne 3 yevmiye para cezası verildiği iddia edildi.

Olta Balıkçılığı Federasyonu Başkanı İsmail Atalay, vidanjör şoförüne ceza verildiği yönündeki haberler üzerine bugün bir basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında "Madem bizler yanlı ve yalan haber yaptık neden şoföre 3 yevmiye ceza verdiniz "diyen OBAF Başkanı Atalay, Uşak Belediyesi'nden özür açıklaması beklediklerini belirtti.

İsmail Atalay basın açıklamasında şunları söyledi; "Olaydan sonra belediye yapılan haberleri ve bizi hedef alan bir açıklama yayınladı..Ardından biz kendilerine cevap verdik. Şimdi ise bu yaşananlarla ilgili olarak vidanjör şoförüne 3 yevmiye ceza verildiği iddia ediliyor. Eğer vidanjör şoförüne ceza verildiği yolundaki bu haberler yalan ise belediye yeni bir açıklama yapsın. Eğer bu haberler doğru ise Uşak Belediyesi'nden acilen bir özür açıklaması yapmasını bekliyoruz" dedi. - Uşak

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber