Denizli Belediyesi'nin hizmet içi seminerleri devam ediyor

Denizli Belediyesi, hizmet personelinin sağlıklı yaşaması, aile içi ilişkiler potansiyelini hayata yansıtabilmesi, çocuklarının huzurlu ve mutlu yetiştirmeleri konularında başlattığı eğitim seminerlerini sürdürüyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ekim 2012 18:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Anemon Otel'deki seminere Belediye Başkanı Osman Zolan, Başkan Yardımcısı Mustafa Ünal, daire müdürleri ve belediye personeli katıldı.

Semineri veren Prof. Dr. Acar Baltaş, huzurlu ve mutlu bir aile yaşantısını yansıtan çocukların başarıyı yakaladığını, bu konuda ebeveyn ve öğretmenlerin rolünün önemli olduğunu söyledi. Baltaş, öğretmenlerin ve velilerin çocuğun olumlu potansiyelini hayata yansıtmasında nasıl yardımcı olabilecekleri konusunda görüşlerini aktardı.

Diğer bölümde ise sağlıklı yaşama konusu ele alındı. Başkan Zolan, belediyenin eğitime ayrı bir önem verdiğini ifade ederek, ?Eğitim bizim için son derece önemlidir. ?Ömür boyu eğitim' diyoruz, ?Beşikten mezara eğitime devam' diyoruz. Hele hele sağlıklı ve uzun yaşama eğitimi söz konusuysa buna ayrı bir önem veriyoruz.? dedi. Konuşmaların ardından Zolan, Prof. Dr. Baltaş'a çiçek verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber