Ormanlık alanda erkek cesedi bulundu

Arnavutköy'de mantar toplamak için ormanlık alana gelen vatandaşlar ağaçların arasında başından silahla vurularak öldürülmüş bir erkek cesedine rastladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ekim 2012 15:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan incelemede cesedin Tuğrul Kalaycı (25)'ya ait olduğunu belirledi. Polis, Kalaycı'nın intihar etmiş olabileceği üzerinde duruyor.

Arnavutköy Memba mevkiinde bulunan ormanlık alana mantar toplamak için giden vatandaşlar ağaçlıkların arasında bir erkek cesedine rastladı. Cesedi fark eden vatandaşlar hemen polisi arayarak durumu bildirdi. Ormanlık alana gelen polis, cesedin bulunduğu ağaçlık alanının çevresini güvenlik şeridiyle kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları araştırma sonucunda cesedin Tuğrul Kalaycı (25)'ya ait olduğunu belirledi. Kalaycı'nın yanı başında ise 7,65 mm çapında bir tabanca bulundu. Ağaçlık alanda delil toplanmasının ardından Kalaycı'nın cenazesi Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan, Kalaycı'nın psikolojik sorunlar yaşadığı ve ailesine intihar edeceğini söylediği iddia edildi. Polis, Kalaycı'nın ölümü hakkında soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber