Vatandaşlar belediye hizmetlerine bir 'tık'la ulaşabiliyor

Vatandaşların belediye hizmetlerinden daha fazla yararlanabilmesi için web sayfasını daha kolay ve etkin hale getiren Ankara Mamak Belediyesi, www.mamak.bel.tr adresini tıklayan vatandaşların hem harita hizmetlerine hem de e-belediyecilik hizmetlerine ulaşmasını sağlıyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ekim 2012 13:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vatandaşlar, sadece belediyecilik hizmetlerine değil, bütün kamu kurum kuruluşları ve diğer önemli bilgilere de belediyenin internet sitesinden ulaşabiliyor. Nöbetçi eczaneler, yeni evlenenler ve vefat edenlere kadar birçok konuda bilgi de web sitesinde yer alıyor.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e ulaşmak isteyen vatandaşlar site üzerinden seslerini duyurabiliyor. Sitede yer alan 'Başkana Mesaj' bölümünden vatandaşlar istek ve şikâyetlerini bir tuşla Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e iletebiliyor.

E-belediyecilik çalışması kapsamında vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet vermeyi amaçladıklarını belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, internet sitesi ile vatandaşların belediyeye gitmeksizin, yol, kaldırım gibi rutin hizmetlerin dışında görüş, öneri ve düşüncelerini de paylaşabileceklerini söyledi. Akgül, "Web sayfamız, vatandaşlarımızın Mamak hakkında her bilgiye ulaşabileceği şeklinde tasarlanarak hizmet veriyor. Hızla gelişen dünyada vatandaşların da belediye hizmetlerinden hızlı bir şekilde faydalanması gerekir. Mamak'ta gerçekleştirdiğimiz çalışmalar, tamamlanan ve yapım aşamasında olan projelerimiz, Kentsel Yenileme Projelerimiz, yol, asfalt, kaldırım çalışmalarımız, müdürlüklerimize dair bilgiler sitemizde sürekli güncelleniyor. Vatandaşlar, yapılan hizmetlerin yanı sıra belediyeye gitmeksizin işlemlerini de sitemiz üzerinden hallediyor. Vergi borcu ödeme, belediye ile ilgili istek, şikâyet ve görüşlerini de sitemiz aracılığıyla bize iletebiliyor. Mamaklılar, Mamak'a dair her şeyi, sürekli güncellenen sayfamızdan öğrenebilecekler.? dedi.

Haber Arama Sonuçları

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber