Otomobil takla attı: 3 yaralı

Bartın'da, otobüsü sollamak isteyen sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine otomobil refüje çarparak taklalar attı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 07 Ekim 2012 17:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kazada, otomobildeki 3 kişi yaralandı.

Kaza, bugün öğle saatlerinde, Bartın Emniyet Müdürlüğü lojmanları önünde meydana geldi. Şehir merkezine doğru giden 61 yaşındaki Hasan Şengül, yönetimindeki 74 BS 049 plakalı otomobille giden otobüsü sollamaya çalışırken direksiyon kontrolünü yitirdi. Savrulan araç, refüje çarptıktan sonra taklalar attı. Otomobildeki, sürücü Hasan Şengül ile eşi 61 yaşındaki Durkadın Şengül ve torunu 9 yaşındaki Sinem Ünsal yaralandı. Kazayı görerek yardıma koşanlar, kanamaları bulunan Hasan Şengül ile Sinem Ünsal'a ilk müdahalede bulundu. 112 Acil Servis ekiplerince Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Otobüsü sollarken kontrolü kaybettiğini söyleyen Hasan Şengül, "Allah korudu. Ne olduğunu hatırlayamıyorum. Sadece bildiğim taklalar attığımız. Sonrasında otomobilden çıktım ve torunuma baktım. Neyse ki onda da fazla bir şey yok" dedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber