Elektrikçiler seminerde buluştu

Çanakkale'de, "Elektrikçi İç Tesisleri Yönetmeliği, Topraklamalar Yönetmeliği ve Proje Hazırlama Yönetmeliğinin Uygulanması" adlı eğitim semineri düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ekim 2012 11:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çanakkale Elektrik ve Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın düzenlediği "Elektrik İç Tesisleri Yönetmeliği, Topraklamalar Yönetmeliği ve Proje Hazırlama Yönetmeliğinin Uygulanması" isimli eğitim semineri Kolin Otel'de yapıldı.

Seminere konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. İsmail Kaçıkçı, "Elektrik mesleğini uygulayan herkes, teorik bilginin yanı sıra yönetmelikleri, norm ve standartları bilmek, uygulamak, kaliteli ve güvenlikli bir elektrik tesisatı kurmak zorundadır. Bugün yürürlükte olan yönetmeliğin eski ve yeterli olmamasının zorlukları yaşanmaktadır. Seminerin temel hedefi, AG ve YG elektrik tesislerinde güvenlik için gerekli olan teorik ve pratik konuları anlatmak,norm ve yönetmelikler üzerine bilgilendirmektir" dedi.

Londra Üniversitesinde mikroelektronik ve güç sistemleri üzerine yüksek lisans ve doktora yapan, 2002 yılında Biberach Üniversitesinden profesörlük unvanı alan, Almanya'da 5, Türkiye'de 7 ve ABD'de 2 kitabı yayınlanan Prof. Dr. İsmail Kaçıkçı, davetliler tarafından ilgiyle dinlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber