Genç kızın ölümüne neden oldu altı ayda tahliye edildi

İzmit'in Kozluk Mahallesi'ndeki evinde arkadaşları ile birlikte alkol ve metamfetamin maddesini kullandıktan sonra fenalaşarak yaşamını yitiren Meral Yavaş'ın ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Ali K beraat etti.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 09 Ekim 2012 20:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmit'in Kozluk Mahallesi'nde tek başına yaşayan Meral Yavaş (27), Nisan ayında arkadaşları ile birlikte evinde metamfetamin isimli uyuşturucu madde ile birlikte alkol kullanmış ve fenalaşmıştı. Arkadaşları tarafından genç kız hastaneye kaldırılmamış, sabah saatlerinde kaldırıldığı hastanede ise yaşamını yitirmişti. Olayın ardından genç kızın o akşam evde bulunduğu arkadaşları gözaltına alındı. Olayla ilgili Ali K da mahkemece tutuklandı. Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya Ali K ile avukatı katıldı. Ali K, avukatı aracılığıyla verdiği dilekçesini tekrar ederek tahliyesini istedi.

Mahkemede tanık olarak olay günü evde bulunan Demet K dinlendi. Demet K., olay günü maddeyi aldıktan sonra Meral'ın göz bebeklerinin büyüdüğünü ve terlemeye başladığını anlatarak şunları söyledi: "Biz soğuk duş aldırdık. Onu hastaneye götürmek istedik ama Ali, eski dosyalarının bulunduğunu ve başının belaya girmesini istemediğini söyledi. Sabah saatlerinde de evden çıkarken bizlere 'ambulansı arayın, kızı hastaneye götürün' dedi. Biz evden çıkarken Meral hâla yaşıyordu.?

Cumhuriyet savcısı, sanığın tutuklu kaldığı süreyi göz önünde bulundurarak tahliyesini talep etti. Mahkeme sanığın tahliyesine karar verirken dava 18 Aralık'a ertelendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber