İntihar teşebbüsünde bulunan kişiye 'şov yapma atlayacaksan atla' diye bağırdı

Kocaeli'nde işsizlik ve parasızlık nedeniyle zaman zaman yüksek katlı binalara çıkarak intihar girişiminde bulunan 30 yaşındaki Cevat Garagülle bu kez Gebze İlçesi'nde 7 katlı bir binadan intihar teşebbüsünde bulundu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 09 Ekim 2012 21:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kocaeli'nde işsizlik ve parasızlık nedeniyle zaman zaman yüksek katlı binalara çıkarak intihar girişiminde bulunan 30 yaşındaki Cevat Garagülle bu kez Gebze İlçesi'nde 7 katlı bir binadan intihar teşebbüsünde bulundu. Yoldan geçen Safiye Yılmaz adlı bir vatandaş elindeki cep telofonuyla intihar girişiminde buluan Cevat Garagülle'yi çektikten sonra "Şov yapma atlayacaksan atla" diyerek bağırması dikkatlerden kaçmadı.

Kocaeli'nde hemen hemen ayda bir yüksek katlı binaların üzerine çıkarak intihar teşebbüsünde bulunan Cevat Garagülle bugün yine Gebze'nin en işlek caddelerinden biri olan Hükümet Caddesi'nde bulunan bir binadan intihar teşebbüsünde bulundu. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri, uzun bir süre Cevat Garagülle'yi ikna etmeye çalıştı. Daha sonra bina camındaki klimanın üzerine çıkan Cevat Garagülle'nin intihar girişimini elindeki cep telefonuyla çeken Safiye Yılmaz adlı bir vatandaş "Şov yapma atlayacaksan atla" diyerek bağırması dikkatlerden kaçmadı.

Olay yerine kısa sürede gelen Gebze ilçe Emniyet Müdürü Abdül Kadir Demir intihar teşebbüsünde bulunan genci ikna etmesi sonucu intihardan vaz geçirdi. Daha sonra ifadesi alınmak üzere Cevat Garagülle Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber