Sınır hattındaki hareketlilik Hatay Valiliği'nde masaya yatırıldı

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz başkanlığında yapılan toplantıda Suriye'de yaşanan olumsuz gelişmeler masaya yatırıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ekim 2012 19:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hatay Valiliği'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, toplantıda sınır komşusu Suriye'de yaşanan iç çatışmadan kaynaklı Hatay'a zaman zaman havan topu veya top mermisi düşmesi nedeniyle, bundan sonra ortaya çıkabilecek gelişmelerle ilgili olarak alınması gereken önlemler masaya yatırıldığı bildirildi.

Vali Lekesiz başkanlığındaki toplantıya 2'nci Hudut Alayı ve Garnizon Komutanı Albay Hasan Polat, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Başoğlu, Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, ilçe kaymakamları ve diğer ilgililer katıldı.

Toplantıda Hatay sınırlarında bulunan hudut karakolları ile yine sınıra yakın yerleşim alanlarının Suriye'de yaşanan iç çatışmalardan olumsuz etkilenmemesi için alınması gereken önlemler, yerleşim birimlerinin Suriye'de yaşanan olumsuzluklardan etkilenmesi halinde alınacak önlemlerin görüşüldüğü bilgisi verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber