11 Ekim 2012 tarihinden önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşılanacak. İki cumhurbaşkanı daha sonra baş başa görüşme yapacak. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Nazarbayev onuruna Köşk'te akşam yemeği verecek. (10.45-11.00-19.30)

Cumhurbaşkanı Gül, Letonya Parlamentosu Dışişleri Komisyonu Başkanı Ojars Kalnins ile beraberindeki heyeti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ayrı ayrı kabul edecek. (16.30-18.30)

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Kazakistan YDSK toplantıları sonrasında ortak basın açıklaması yapacak.(15.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da CNR Expo Fuar Merkezi'ndeki Uluslararası İş Forumu (IBF) toplantısına katılacak. (10.00)

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, ABD Ülke Güvenliği Bakanı Janet Napolitano'yu kabul edecek. (16.00)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ankara'da 1. Barajlar Kongresi'ne katılacak. (09.30)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Nobel Barış Ödülü Sahibi Tevekkül Karman'ı Dışişleri Konutu'nda kabul edecek (12.30)

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç Kütahya'da Valiliği ziyaret edip, Dumlupınar Üniversitesi Yapı ve Deprem Analiz Laboratuvarı açılışını gerçekleştirdikten sonra İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde yeni öğretim yılı açılışına katılacak. Kütahya Belediyesi ziyaretinin ardından Arınç, AK Parti İl Başkanlığı'nda Kütahyalı parti yöneticileri ve partilileri ile bir araya gelecek. (12.00- 14.00 -15.30 -16.00)

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker Diyarbakır'da, Silvan ilçesindeki Hassuni Mağaraları Tesisleri ve Silvan Meslek Yüksek Okulu açılışlarına katılacak, bazı fabrikaları ziyaret edecek, Dicle Üniversitesi'nin akademik yıl açılışına katılacak. (09.00-13.30)

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Şanlıurfa'da, Harran Üniversitesi akademik yıl açılış törenine katılacak. (10.30)

Kayseri'de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın katılımıyla Elektrik, doğalgaz, petrol ve LPG piyasalarında sektör temsilcilerinin bir araya geleceği 3. Türkiye Enerji Zirvesi gerçekleşecek. (09.00)

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım İzmir'de IBM veri merkezini ziyaret edecek, Plus Telekom Çağrı Merkezi'nin açılış törenine katılacak. (09.00-10.00)

CHP belediye başkanları ve milletvekilleri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. Toplantı sonrasında CHP Genel Merkezi önünde basın açıklaması yapılacak. (10.00-11.30)

YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, Ardahan Üniversitesi'nin 2012-2013 akademik yılı açılış törenine katılacak. (15.00)

"KCK operasyonları yapılmasaydı birkaç Antep yaşanırdı" (Özel)

Kürt aydın ve yazar Orhan Miroğlu, KCK operasyonları yapılmasaydı 9 kişinin hayatını kaybettiği Gaziantep olayı gibi birkaç Antep olayının yaşanabileceğini söyledi. Hiçbir hukuka dayanmadan insanları yargılayabilen, infaz uygulayabilen bir yapılanmadan bahsedildiğini dile getiren Miroğlu, "Bu yapılanmaya karşı girişilen operasyonların doğru olmadığını, Kürt hareketini güçlendirdiğini söylemek de bana çok gerçekçi gelmiyor." dedi.

İzmir Büyükşehir Davası görülecek. (12.00)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak. (11.00)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Bulgaristan Milli Meclisi Başkanı Tsetska Tsacheva'nın resmi davetlisi olarak, Bulgaristan'a resmi bir ziyarette bulunacak.

Suriye ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

2014 Dünya Kupası Avrupa Grubu Elemeleri'nde Romanya'yı konuk edecek olan A Milli Futbol Takımı bu karşılaşmanın hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. (19.00)

A Milli Futbol Takımı'na konuk olacak Romanya Milli Takımı, maçın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda son çalışmasını yapacak. Teknik Direktör Victor Piturca da maçla ilgili bir basın toplantısı yapacak. (11.15-12.40)

Futbol Federasyonu Riva Tesisleri'nde yeni tesis yapımı için yıkım gerçekleştirilecek. (11.00)

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, BTSO Celal Sönmez Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'nde öğrencilerle bir araya gelecek. (11.00)


Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

İSTANBUL -

Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşılanacak. Nazarbayev, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la da görüşecek. Görüşme sonrasında ortak basın toplantısı düzenlenecek. (10.45-15.00-16.45)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da MÜSİAD Fuarı ve Uluslararası İş Forumu'nun açılışına katılacak. (09.00)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Bulgaristan Milli Meclisi Başkanı Tsetska Tsacheva'nın resmi davetlisi olarak, Bulgaristan'a resmi bir ziyarette bulunacak.

CHP Belediye Başkanları ve Milletvekilleri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. Toplantı sonrasında CHP Genel Merkezi önünde basın açıklaması yapılacak. (10.00-11.30)

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç Kütahya'da Valiliği ziyaret edip, Dumlupınar Üniversitesi Yapı ve Deprem Analiz Laboratuvarı açışışını gerçekleştirdikten sonra İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde 2012 - 2013 Öğretim yılı açılışına katılacak. Arınç, Kütahya Belediyesi ziyaretinin ardından sonra AK Parti İl Başkanlığı'nda Kütahyalı parti yöneticileri ve partilileri ile bir araya gelecek. (12.00- 14.00 -15.30 -16.00)

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, ABD Ülke Güvenliği Bakanı Janet Napolitano'yu kabul edecek. (16.00)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 1. Barajlar Kongresine katılacak. (09.30)

Yaşar Üniversitesi'nde Türk - Alman Kültür Günleri Açılışı yapılacak. (09.30)

İzmir Büyükşehir Davası görülecek. (12.00)

İzmir Kalkınma Ajansı ve Endeavor işbirliği ile İzmir Swissotel'de İyi Girişim Zirvesi dünlenecek. (13.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber