Ardahan'da 10 inek çalındı

Ardahan'ın Göle ilçesinde iki çoban köpeğini ilaçlı tavuk etleriyle uyutan hırsızlar ahır kilidini kırıp 10 ineği çaldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 21:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Göle'ye bağlı Duransu köyünde yaşayan Turan Işık, sabaha karşı ahıra gittiğinde 10 tane ineğinin çalındığını fark etti. Işık durumu bölge jandarmaya haber verdi. Köye gelip inceleme yapan jandarma ekipleri ahır kapısının kilidinin kırıldığını ve kilidin de parmak izlerine ulaşılamaması için hırsızların yanlarında götürdüğünü tesbit etti. Jandarma ekipleri çalınan ineklerin hırsızlar tarafından dere çayırı mevkinde bir kamyon dorsesine yüklenip uzaklaştığını belirledi.

Turan Işık, ahır kapısında bekleyen iki çoban köpeğinin hırsızlar tarafından önlerine atılan ilaçlı tavuk kemikleriyle bayıltarak hayvanların ahırdan çıkartıldığını iddia etti. Turan Işık ailece çok mağdur olduklarını dile getirdi. Bir önceki gün Altınbulak köyünden hayvanlar çalındığını, bugün de hırsızlığın Duransu köyünde yaşandığını, hayvan hırsızlığı karşısında tüm köylülerine tedirgin olduğunu söyledi. Işık, "Bunu yapan bir çete, başkalarına zarar vermemeleri için yetkililerin önlem alması ve bizim de mağduriyetimizin giderilmesini istiyorum." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber