Midyat-Nusaybin karayolunda yapılan çalışma kazalara davetiye çıkarıyor

Mardin'in Midyat ve Nusaybin karayolunu birbirine bağlayan 48 kilometrelik yol yapım çalışmasında trafik işareti ve uyarı levhalarının bulunmaması sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2012 14:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sürücülerden Cüneyt Demiş, yolun kazalara resmen davetiye çıkardığını belirterek, "Her an hayatı tehlike ile karşı karşıya kalabiliyoruz. Herhangi bir uyarı ile karşılaşmadan birden bire mıcırlı yola giriyoruz. Kaza yapmak an meselesi. Yolda herhangi bir levha ya da yol çalışması yapıldığı gösteren bir görevliyle karşılaşmadık. İnsanlara olan duyarsızlıklar ortada. Bir görevlinin uyarı işareti veya flama ile uyarıda bulunması gerekiyor. İnsan hayatı söz konusu yetkililerin gereğini yapmasını diliyoruz.? şeklinde tepkisini dile getirdi.

Bu arada Karayolları Bakım Arıza mühendisi Ferhat Çelik yaptığı açıklamada yol çalışmalarıyla ilgili uyarı levhalarının mutlaka olduğunu belirtirken, bu konuda jandarma ekipleriyle birlikte tutanak tutuklarını kaydetti. Yol boyu uyarı levhalarını olmama ihtimaline ise ?Çalınmış olabilir.? şeklinde değerlendirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber