Kayserigaz'a ?Altın Vana Doğalgaz Piyasası Başarı' ödülü

Doğalgaz dağıtım hizmetinin yanında gerçekleştirmiş olduğu kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile farklılığını yansıtan Kayserigaz 'Altın Vana Doğalgaz Piyasası Başarı Ödülü'nü aldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2012 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Doğalgaz ve elektrik piyasalarında başarı ödülleri sahiplerini buldu. Türkiye III. Enerji Zirvesi kapsamında Gas & Power Gazetesi tarafından düzenlenen Altın Vana Doğalgaz Piyasası Başarı Ödülleri'nde Kayserigaz çevre, sağlığın korunması amacıyla yaptığı Sosyal Sorumluluk Projeleri ile Altın Vana Doğalgaz Piyasası Başarı Ödülü'ne layık görüldü.

Gas & Power Gazetesi tarafından 11-13 Ekim tarihleri arasında Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilen Türkiye III. Enerji Zirvesi kapsamında 11 Ekim 2012 tarihinde Filamingo Balo Salonu'nda düzenlenen Altın Vana & Altın Voltaj Doğalgaz ve Elektrik Piyasaları Başarı Ödülleri Töreni, Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Hasan Köktaş, Türkiye Enerji Zirvesi Onursal Konferans Başkanı ve UGETAM Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Ümit Doğay Arınç başta olmak üzere çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Altın Vana Doğalgaz Piyasası Başarı Ödülleri'nde Kayserigaz; 2012 yılında gerçekleştirdiği, "Şehirler Solunan Havanın Kalitesi ile Marka Olurlar" ayrıca "Dolgi Çocuk Tiyatrosu ve Çevre Seminerleri" sosyal sorumluluk projeleri ile solunan havanın kalitesine katma değer sağlayarak ve Kayserigaz sevimli maskotu ile geleceğin bireyleri olan çocuklar için düzenlediği tiyatro oyunları ve çevre konulu seminerler ile "Altın Vana" ödülüne layık görüldü.

Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora ödülünü Rekabet Kurulu Başkanı Nurettin Kaldırımcı'nın elinden aldı. Ayrıca Almanya'nın önde gelen enerji şirketlerinden ve Türkiye'de Bursagaz, Kayserigaz ve Ewe Enerji nin ana hissedarı olan EWE Enerji ?de çevre ve spor alanında gerçekleştirmiş olduğu başarılı sosyal sorumluluk çalışmaları nedeniyle de altın vana ödüne layık görüldü. EWE Enerji Türkiye CEO'su Hasan Erbil Doyuran ?da ödülünü Rekabet Kurulu Başkanı Nurettin Kaldırımcı'nın elinden aldı.

Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Bora, tüm Kayserigaz ailesi adına bu ödülü aldığını ifade ederken, yeni bir ödülü daha Kayserigaz'a kazandırmış olmaktan son derece mutluluk duyduğunu dile getirdi. Bora, Kayserigaz'ın sektörün model şirketi olarak sorumluluklarının farkında olduğunu ve uygulamaya aldıkları başarılı sosyal sorumluluk çalışmalarının doğalgaz sektörüne katma değer sağladığını ve diğer doğalgaz dağıtım şirketlerine örnek teşkil ettiğini belirtti.

'Altın Vana' ödülleri, verimli ve yenilikçi ürünlerin yanı sıra şirketlerin sosyal sorumluluk alanında yaptıkları faaliyetleri dikkate alınarak veriliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber