Adana'da kaybolan otomobil Osmaniye'de sulama kanalında bulundu

Adana'da aranan kayıp otomobil Osmaniye'de Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalından çıktı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2012 22:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bugün sabah saatlerinde Osmaniye merkez Hemite köyü yanından geçen DSİ ait Aşağı Seyhan Ovası (ASO) sulama kanalı kapaklarını kontrole giden görevli Kerim Eroğlu, kanal içerisinde bir otomobilin olduğunu fark edince hemen jandarmaya haber verdi.

Olay yerine gelen güvenlik güçleri, bölgeye şerit çekerek önlem alırken aracın çıkartılması için kurtarıcı ve vinç çağrıldı. Sulama kanalı kapakların kapatılmasından yaklaşık 4 saat sonra görünen araç vinç yardımı ile dışarı çıkartıldı. Jandarma ve Polis olay yeri inceleme ekiplerince yapılan çalışmada aracın yaklaşık 20 gün önce Adana'da kayıp olarak aranan 01 LE 178 plakalı araç olduğu ortaya çıktı.

Olay yerine gelen Osmaniye İl jandarma Komutanı Albay Hakan Özkan ve İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren'de çalışmaları yakından takip etti.

Yetkililer araçla birlikte Ertuğrul Kütük ve Hüseyin Basama isimli şahısların da kayıp olarak arandıklarını belirtilirken, kanaldan çıkartılan otomobil çekici ile detaylı incelenmek üzere Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber